Tjänster

PRIVATFOTOGRAFERING

Fotograferingen sker hemma hos dig eller på annan önskad plats. Bokningen skräddarsys utefter dina önskemål och passar både dig som företag såväl som privatperson. Du betalar en kostnad på 100kr/h, samt reseersättning.

TÄVLINGSFOTOGRAFERING

Det går att boka mig som fotograf under tävling och evenemang för tävlingsledare/eventledare kostnadsfritt. Jag stannar under hela eventet och vid tävling kan jag sponsra klasserna med bilder till segrarna. För mer information kontakta mig.

PAKET PRISER

Likaväl som det går att beställa egna skräddarsydda fotograferingar så har jag paketpriser där du får fotograferingen och ett visst antal bilder till ett nedsatt pris. Alla paket är exklusive reseersättning!

Privatfotografering paket

Vi fotograferar på valfri plats under valfri tid. Du får 1h fotografering samt 10 stora bilder med möjlighet att köpa till fler. Fotograferingen sker utefter dina önskemål och du väljer sedan själv ut bilderna utefter eget tycke.

Pris: 500 SEK NU: 300 SEK

Uppfödare eller stuteri

Har du uppfödning och behöver nya bilder till din hemsida? Jag kommer till dig och fotograferar dina djur, uppställd och huvudbild eller annat önskemål. Du får 2 bilder/djuret i webbstorlek (liten digital) på en CD skiva med möjlighet att köpa till fler. Paketet gäller dig som har 5-10 djur.

Pris: 300 SEK NU: 200 SEK

Prislista

DIGITALA BILDER
Webb (772x513px) 35 SEK
Mellan (1500x996px) 55 SEK
Stor (2573x1709px) 75 SEK
UTSKRIFTER
11x15cm (vykort) 59 SEK
15x22cm (A5) 129 SEK
20x30cm (A4) 179 SEK
Porto 29 SEK

Referenser

Andra kunders åsikter

"Ida Lundahl är en mångsidig fotograf med stor begåvning. Har följt hennes utveckling i ett flertal år och sett hur hon ständigt har utvecklats. Det ska bli intressant att se vad framtiden har att erbjuda för henne."

- Frida Westergren

"Ida Lundahl är en mycket begåvad fotograf med stort intresse för fotografering. Ida lyckas alltid fånga de perfekta tiderna för sina bilder och tar från rätt perspektiv, bara i övrigt mycket bra resultat! Varje gång jag ser en ny bild från Ida får man samma reaktion ”Woah! Den här bilden är underbar!” jag kan inte vänta på att få se hur hennes framtid inom fotograferingen kommer se ut."

- Benjamin Jonsson

Osäker?

Vad ska jag ha med mig?

Känner du dig osäker på vad du ska ha med dig och hur ska förbereda dig inför en fotografering? Då kan du helt enkelt bara kolla på min lilla tips lapp här under så hittar du både tips och trix till inför och under fotograferingen.

Klicka här för tips »